Vezetéknév Endler

Ha többet szeretne tudni a Endler vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Endler vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Endler vezetéknévvel rendelkezők.

A Endler vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Endler esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Endler vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Endler vezetéknév-térkép

Endler családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Endler vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Endler-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Endler vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Endler vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Endler a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Németország Németország (2640)
 2. Brazília Brazília (1187)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (801)
 4. Ausztria Ausztria (221)
 5. Lengyelország Lengyelország (162)
 6. Paraguay Paraguay (160)
 7. Csehország Csehország (103)
 8. Argentína Argentína (59)
 9. Oroszország Oroszország (29)
 10. Svédország Svédország (20)
 11. Kanada Kanada (16)
 12. Anglia Anglia (16)
 13. Ausztrália Ausztrália (15)
 14. Chile Chile (7)
 15. Spanyolország Spanyolország (7)
 16. Izrael Izrael (7)
 17. Hollandia Hollandia (6)
 18. Magyarország Magyarország (5)
 19. Norvégia Norvégia (5)
 20. Franciaország Franciaország (4)
 21. Wales Wales (4)
 22. Szlovákia Szlovákia (2)
 23. Svájc Svájc (2)
 24. Ecuador Ecuador (2)
 25. Románia Románia (1)
 26. Szingapúr Szingapúr (1)
 27. Belgium Belgium (1)
 28. Kína Kína (1)
 29. Skócia Skócia (1)
 30. Olaszország Olaszország (1)
 31. Kazahsztán Kazahsztán (1)
 32. Peru Peru (1)
 33. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Endler az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Endler vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Endler a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Endler szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Endler vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Endler vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Endler vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Endler vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Endler vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Entler
 2. Endle
 3. Endley
 4. Endl
 5. Endel
 6. Endale
 7. Endahl
 8. Endlich
 9. Endelin
 10. Endelman
 11. Entil
 12. Endellan
 13. Entholzer
 14. Endeladze
 15. Emedoli