Vezetéknév Endel

Ha többet szeretne tudni a Endel vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Endel vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Endel vezetéknévvel rendelkezők.

A Endel vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Endel esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Endel vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Endel vezetéknév-térkép

Endel családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Endel vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Endel-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Endel vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Endel vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Endel a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyesült Államok Egyesült Államok (130)
 2. Németország Németország (53)
 3. Hollandia Hollandia (46)
 4. Kanada Kanada (31)
 5. Csehország Csehország (25)
 6. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (23)
 7. Szlovákia Szlovákia (15)
 8. Izrael Izrael (11)
 9. Tajvan Tajvan (10)
 10. Ausztria Ausztria (7)
 11. Oroszország Oroszország (6)
 12. Franciaország Franciaország (5)
 13. Indonézia Indonézia (2)
 14. Nigéria Nigéria (2)
 15. Ausztrália Ausztrália (1)
 16. Brazília Brazília (1)
 17. Dánia Dánia (1)
 18. Észtország Észtország (1)
 19. Grúzia Grúzia (1)
 20. Görögország Görögország (1)
 21. India India (1)
 22. Lengyelország Lengyelország (1)
 23. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 24. Uganda Uganda (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Endel az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Endel vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Endel a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Endel szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Endel vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Endel vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Endel vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Endel vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Endel vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Endl
 2. Endahl
 3. Endler
 4. Entil
 5. Endale
 6. Endelin
 7. Endle
 8. Endley
 9. Endelman
 10. Entler
 11. Endellan
 12. Endlich
 13. Endeladze
 14. Emedoli
 15. Entholzer