Vezetéknév Endl

Ha többet szeretne tudni a Endl vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Endl vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Endl vezetéknévvel rendelkezők.

A Endl vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Endl esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Endl vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Endl vezetéknév-térkép

Endl családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Endl vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Endl-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Endl vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Endl vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Endl a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Ausztria Ausztria (1002)
 2. Németország Németország (642)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (224)
 4. Csehország Csehország (106)
 5. Magyarország Magyarország (41)
 6. Brazília Brazília (26)
 7. Argentína Argentína (13)
 8. Kanada Kanada (13)
 9. Svédország Svédország (10)
 10. Hollandia Hollandia (8)
 11. Ausztrália Ausztrália (5)
 12. Svájc Svájc (5)
 13. Málta Málta (4)
 14. Paraguay Paraguay (1)
 15. Oroszország Oroszország (1)
 16. Szlovákia Szlovákia (1)
 17. Belgium Belgium (1)
 18. Anglia Anglia (1)
 19. Indonézia Indonézia (1)
 20. India India (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Endl az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Endl vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Endl a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Endl szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Endl vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Endl vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Endl vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Endel
 2. Endle
 3. Endahl
 4. Endler
 5. Entil
 6. Endale
 7. Endley
 8. Endlich
 9. Entler
 10. Endelin
 11. Endelman
 12. Endellan
 13. Emedoli
 14. Endeladze
 15. Entholzer