Vezetéknév Endale

Ha többet szeretne tudni a Endale vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Endale vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Endale vezetéknévvel rendelkezők.

A Endale vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Endale esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Endale vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Endale vezetéknév-térkép

Endale családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Endale vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Endale-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Endale vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Endale vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Endale a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Etiópia Etiópia (143754)
 2. Kamerun Kamerun (1150)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (128)
 4. India India (28)
 5. Kanada Kanada (24)
 6. Svédország Svédország (9)
 7. Franciaország Franciaország (5)
 8. Anglia Anglia (4)
 9. Szingapúr Szingapúr (4)
 10. Brazília Brazília (3)
 11. Finnország Finnország (3)
 12. Japán Japán (2)
 13. Dél-Afrika Dél-Afrika (2)
 14. Ausztria Ausztria (1)
 15. Ausztrália Ausztrália (1)
 16. Belgium Belgium (1)
 17. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (1)
 18. Dánia Dánia (1)
 19. Hongkong Hongkong (1)
 20. Kenya Kenya (1)
 21. Kuvait Kuvait (1)
 22. Nigéria Nigéria (1)
 23. Szudán Szudán (1)
 24. Thaiföld Thaiföld (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Endale az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Endale vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Endale a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Endale szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Endale. Ennek az az oka, hogy sokszor a Endale vezetéknév átment mutációkon.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Endale vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Endale vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Endle
 2. Endahl
 3. Endl
 4. Endler
 5. Endel
 6. Endley
 7. Entil
 8. Entler
 9. Endelin
 10. Endelman
 11. Endlich
 12. Endellan
 13. Endeladze
 14. Emedoli
 15. Entholzer