Vezetéknév Endaya

Ha többet szeretne tudni a Endaya vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Endaya vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Endaya vezetéknévvel rendelkezők.

A Endaya vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Endaya esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Endaya vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Endaya vezetéknév-térkép

Endaya családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Endaya vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Endaya-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Endaya vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Endaya vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Endaya a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (8897)
 2. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (395)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (206)
 4. Bahrein Bahrein (73)
 5. Katar Katar (63)
 6. Kanada Kanada (37)
 7. Szingapúr Szingapúr (32)
 8. India India (25)
 9. Guam Guam (12)
 10. Spanyolország Spanyolország (11)
 11. Olaszország Olaszország (10)
 12. Ausztrália Ausztrália (7)
 13. Új-Zéland Új-Zéland (6)
 14. Tajvan Tajvan (5)
 15. Anglia Anglia (3)
 16. Thaiföld Thaiföld (3)
 17. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (2)
 18. Ausztria Ausztria (2)
 19. Angola Angola (1)
 20. Brazília Brazília (1)
 21. Franciaország Franciaország (1)
 22. Hongkong Hongkong (1)
 23. Japán Japán (1)
 24. Malajzia Malajzia (1)
 25. Norvégia Norvégia (1)
 26. Venezuela Venezuela (1)
 27. Vietnam Vietnam (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Endaya az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Endaya vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Endaya a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Endaya szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Endaya vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Endaya. Ennek az az oka, hogy sokszor a Endaya vezetéknév átment mutációkon.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Endaya vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Endaya vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Endaya vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Endaia
 2. Endy
 3. Endoy
 4. Entaa
 5. Endiaye
 6. Enayati
 7. End
 8. Ende
 9. Endo
 10. Endow
 11. Endt
 12. Ennadi
 13. Enuta
 14. Endoi
 15. Eneida
 16. Enta
 17. Endi
 18. Emad
 19. Emadi
 20. Emado
 21. Emde
 22. Ennett
 23. Ent
 24. Ente
 25. Entio
 26. Enyedi
 27. Eynaud
 28. Eynde
 29. Enid
 30. Enith
 31. Eandi
 32. Eneotu
 33. Enite
 34. Ennahid
 35. Eniti
 36. En nadi
 37. Emmatt
 38. Ehnot
 39. Emeott
 40. Emett