Vezetéknév Enid

Ha többet szeretne tudni a Enid vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Enid vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Enid vezetéknévvel rendelkezők.

A Enid vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Enid esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Enid vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Enid vezetéknév-térkép

Enid családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Enid vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Enid-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Enid vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Enid vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Enid a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (183)
 2. Uganda Uganda (13)
 3. Kamerun Kamerun (12)
 4. Kenya Kenya (5)
 5. Brazília Brazília (1)
 6. Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság (1)
 7. Anglia Anglia (1)
 8. India India (1)
 9. Jamaica Jamaica (1)
 10. Mauritánia Mauritánia (1)
 11. Malajzia Malajzia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Enid az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Enid vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Enid a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Enid szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Enid vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Enid vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Enid vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Enid vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Enid vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Enid vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Enid vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. End
 2. Emad
 3. Ende
 4. Endo
 5. Endt
 6. Endy
 7. Ent
 8. Ente
 9. Entio
 10. Eneida
 11. Enith
 12. Enite
 13. Enta
 14. Endi
 15. Eniti
 16. Ehnot
 17. Emadi
 18. Emado
 19. Emde
 20. Emidio
 21. Endow
 22. Ennadi
 23. Enuta
 24. Enyedi
 25. Eynaud
 26. Eynde
 27. Endaia
 28. Endoi
 29. Endoy
 30. Eandi
 31. Emet
 32. Ennahid
 33. Entaa
 34. Emito
 35. Emht
 36. Emedi
 37. Emett
 38. Emmet
 39. Emmitt
 40. Emoto