Vezetéknév Emidio

Ha többet szeretne tudni a Emidio vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emidio vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emidio vezetéknévvel rendelkezők.

A Emidio vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emidio esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emidio vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emidio vezetéknév-térkép

Emidio családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emidio vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emidio-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emidio vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emidio vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emidio a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Brazília Brazília (4233)
 2. Portugália Portugália (660)
 3. Mexikó Mexikó (49)
 4. Dél-Afrika Dél-Afrika (47)
 5. Franciaország Franciaország (46)
 6. Nigéria Nigéria (35)
 7. Egyesült Államok Egyesült Államok (32)
 8. Kanada Kanada (20)
 9. Olaszország Olaszország (12)
 10. Argentína Argentína (7)
 11. Spanyolország Spanyolország (6)
 12. Belgium Belgium (3)
 13. Németország Németország (3)
 14. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (3)
 15. Anglia Anglia (2)
 16. Andorra Andorra (1)
 17. Angola Angola (1)
 18. Svájc Svájc (1)
 19. Kolumbia Kolumbia (1)
 20. Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság (1)
 21. Skócia Skócia (1)
 22. Japán Japán (1)
 23. Málta Málta (1)
 24. Hollandia Hollandia (1)
 25. Paraguay Paraguay (1)
 26. Oroszország Oroszország (1)
 27. Szudán Szudán (1)
 28. Uganda Uganda (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emidio az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emidio vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emidio a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emidio szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Emidio vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Emidio. Ennek az az oka, hogy sokszor a Emidio vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Emidio vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Emidio vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Emidio vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Emidio vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Emadi
 2. Emado
 3. Emito
 4. Emedi
 5. Emad
 6. Emde
 7. Emoto
 8. Endo
 9. Entio
 10. Enid
 11. Eandi
 12. Emeto
 13. Endi
 14. Eniti
 15. Emeott
 16. Emett
 17. Emmet
 18. Emmett
 19. Emmitt
 20. Emmott
 21. End
 22. Ende
 23. Endow
 24. Endt
 25. Endy
 26. Ennadi
 27. Enyedi
 28. Eynde
 29. Endaia
 30. Endoi
 31. Endoy
 32. Eneida
 33. Enith
 34. Enite
 35. Emet
 36. Emht
 37. Emmatt
 38. Emmot
 39. Ehnot
 40. Endaya