Vezetéknév Enayati

Ha többet szeretne tudni a Enayati vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Enayati vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Enayati vezetéknévvel rendelkezők.

A Enayati vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Enayati esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Enayati vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Enayati vezetéknév-térkép

Enayati családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Enayati vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Enayati-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Enayati vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Enayati vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Enayati a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Irán Irán (15058)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (216)
 3. Németország Németország (30)
 4. Kanada Kanada (15)
 5. Norvégia Norvégia (14)
 6. Anglia Anglia (11)
 7. Ausztrália Ausztrália (8)
 8. Svédország Svédország (7)
 9. India India (4)
 10. Románia Románia (4)
 11. Ausztria Ausztria (3)
 12. Finnország Finnország (3)
 13. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (2)
 14. Afganisztán Afganisztán (2)
 15. Belgium Belgium (2)
 16. Olaszország Olaszország (2)
 17. Franciaország Franciaország (1)
 18. Indonézia Indonézia (1)
 19. Irak Irak (1)
 20. Kuvait Kuvait (1)
 21. Malajzia Malajzia (1)
 22. Hollandia Hollandia (1)
 23. Panama Panama (1)
 24. Oroszország Oroszország (1)
 25. Ukrajna Ukrajna (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Enayati az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Enayati vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Enayati a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Enayati szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Enayati vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Enayati. Ennek az az oka, hogy sokszor a Enayati vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Enayati vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Enayati vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Enayati vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Enayati vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Enayati vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Enayati vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Endaya
 2. Ennadi
 3. Enyedi
 4. Eniti
 5. En nadi
 6. Emadi
 7. Endt
 8. Endy
 9. Ennahouti
 10. Ennett
 11. Ent
 12. Ente
 13. Entio
 14. Enuta
 15. Endaia
 16. Endoi
 17. Enith
 18. Eandi
 19. Eneotu
 20. Enite
 21. Einaudi
 22. Ennahid
 23. Entaa
 24. Enta
 25. Endi
 26. Endiaye
 27. Emmatt
 28. Ehnot
 29. Emad
 30. Emado
 31. Emeott
 32. Emett
 33. Emmet
 34. Emmett
 35. Emmitt
 36. Emmott
 37. Emoto
 38. End
 39. Ende
 40. Endo