Vezetéknév Enar

Ha többet szeretne tudni a Enar vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Enar vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Enar vezetéknévvel rendelkezők.

A Enar vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Enar esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Enar vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Enar vezetéknév-térkép

Enar családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Enar vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Enar-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Enar vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Enar vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Enar a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (503)
 2. Indonézia Indonézia (170)
 3. India India (147)
 4. Egyiptom Egyiptom (122)
 5. Niger Niger (23)
 6. Malajzia Malajzia (11)
 7. Törökország Törökország (11)
 8. Észak-Ciprus Észak-Ciprus (9)
 9. Katar Katar (9)
 10. Egyesült Államok Egyesült Államok (6)
 11. Svédország Svédország (5)
 12. Tajvan Tajvan (5)
 13. Azerbajdzsán Azerbajdzsán (1)
 14. Brunei Brunei (1)
 15. Spanyolország Spanyolország (1)
 16. Irán Irán (1)
 17. Jordánia Jordánia (1)
 18. Mexikó Mexikó (1)
 19. Nigéria Nigéria (1)
 20. Pakisztán Pakisztán (1)
 21. Oroszország Oroszország (1)
 22. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Enar az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Enar vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Enar a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Enar szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Enar. Ennek az az oka, hogy sokszor a Enar vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Enar vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Enar vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Ener
 2. Einar
 3. Enur
 4. Enara
 5. Ennar
 6. Enmar
 7. Enaru
 8. Eimar
 9. Emary
 10. Emer
 11. Enero
 12. Enery
 13. Enri
 14. Enry
 15. Eymar
 16. Emir
 17. Emara
 18. Eneri
 19. Enora
 20. Emor
 21. Ennor
 22. Eamer
 23. Ehmer
 24. Eimer
 25. Emeri
 26. Emery
 27. Emmer
 28. Emore
 29. Emory
 30. Emry
 31. Enerio
 32. Eymer
 33. Ennmer
 34. Eunier
 35. Enmore
 36. Emre
 37. Enria
 38. Emiro
 39. Enahari
 40. Ennahar