Vezetéknév Emeri

Ha többet szeretne tudni a Emeri vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emeri vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emeri vezetéknévvel rendelkezők.

A Emeri vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emeri esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emeri vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emeri vezetéknév-térkép

Emeri családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emeri vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emeri-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emeri vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emeri vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emeri a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Nigéria Nigéria (1078)
 2. Argentína Argentína (449)
 3. Uganda Uganda (227)
 4. Kenya Kenya (211)
 5. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (192)
 6. Olaszország Olaszország (43)
 7. Indonézia Indonézia (22)
 8. Franciaország Franciaország (20)
 9. Kamerun Kamerun (17)
 10. Oroszország Oroszország (15)
 11. Irán Irán (14)
 12. Svájc Svájc (12)
 13. Egyesült Államok Egyesült Államok (10)
 14. Nicaragua Nicaragua (8)
 15. Paraguay Paraguay (8)
 16. Niger Niger (6)
 17. Brazília Brazília (5)
 18. Kolumbia Kolumbia (3)
 19. Belgium Belgium (2)
 20. Bulgária Bulgária (2)
 21. Spanyolország Spanyolország (2)
 22. India India (2)
 23. Izland Izland (2)
 24. Üzbegisztán Üzbegisztán (1)
 25. Dél-Afrika Dél-Afrika (1)
 26. Kanada Kanada (1)
 27. Anglia Anglia (1)
 28. Luxemburg Luxemburg (1)
 29. Törökország Törökország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emeri az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emeri vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emeri a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emeri szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Emeri vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Emeri. Ennek az az oka, hogy sokszor a Emeri vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Emeri vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Emeri vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Emeri vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Emeri vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Emer
 2. Emery
 3. Emerio
 4. Eneri
 5. Emmeri
 6. Eamer
 7. Ehmer
 8. Eimer
 9. Emary
 10. Emeriau
 11. Emmer
 12. Emore
 13. Emory
 14. Emry
 15. Ener
 16. Enerio
 17. Enero
 18. Enery
 19. Enri
 20. Eymer
 21. Eymerie
 22. Emir
 23. Emara
 24. Emuria
 25. Emre
 26. Emiro
 27. Emor
 28. Eimar
 29. Emrey
 30. Enry
 31. Eymar
 32. Eymore
 33. Enar
 34. Ennmer
 35. Enur
 36. Enara
 37. Enmore
 38. Enmar
 39. Enria
 40. Enaru