Vezetéknév Emor

Ha többet szeretne tudni a Emor vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emor vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emor vezetéknévvel rendelkezők.

A Emor vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emor esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emor vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emor vezetéknév-térkép

Emor családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emor vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emor-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emor vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emor vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emor a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Indonézia Indonézia (1553)
 2. Uganda Uganda (407)
 3. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (335)
 4. Nigéria Nigéria (98)
 5. Hollandia Hollandia (38)
 6. Honduras Honduras (13)
 7. Tajvan Tajvan (12)
 8. Egyesült Államok Egyesült Államok (10)
 9. Anglia Anglia (4)
 10. Szingapúr Szingapúr (4)
 11. Thaiföld Thaiföld (3)
 12. Malajzia Malajzia (2)
 13. Ausztria Ausztria (1)
 14. Belgium Belgium (1)
 15. Brazília Brazília (1)
 16. Kamerun Kamerun (1)
 17. Algéria Algéria (1)
 18. Spanyolország Spanyolország (1)
 19. Jordánia Jordánia (1)
 20. Mexikó Mexikó (1)
 21. Nicaragua Nicaragua (1)
 22. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (1)
 23. Oroszország Oroszország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emor az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emor vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emor a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emor szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Emor vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Emor vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Emor vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Emer
 2. Emore
 3. Emory
 4. Emir
 5. Eymor
 6. Eamer
 7. Ehmer
 8. Eimar
 9. Eimer
 10. Emary
 11. Emeri
 12. Emery
 13. Emmer
 14. Emry
 15. Ener
 16. Eymar
 17. Eymer
 18. Eymore
 19. Enar
 20. Enur
 21. Emara
 22. Enmore
 23. Emre
 24. Enmar
 25. Enora
 26. Emiro
 27. Ennor
 28. Emrey
 29. Enero
 30. Enery
 31. Enri
 32. Enry
 33. Einar
 34. Emerio
 35. Ennmer
 36. Enara
 37. Emuria
 38. Ennar
 39. Enaru
 40. Eneri