Vezetéknév Emry

Ha többet szeretne tudni a Emry vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emry vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emry vezetéknévvel rendelkezők.

A Emry vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emry esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emry vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emry vezetéknév-térkép

Emry családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emry vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emry-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emry vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emry vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emry a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyesült Államok Egyesült Államok (1259)
 2. Kanada Kanada (13)
 3. Franciaország Franciaország (12)
 4. Ausztrália Ausztrália (8)
 5. Indonézia Indonézia (5)
 6. Nicaragua Nicaragua (5)
 7. Anglia Anglia (4)
 8. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (3)
 9. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (2)
 10. Banglades Banglades (1)
 11. Kamerun Kamerun (1)
 12. Németország Németország (1)
 13. Észak-Írország Észak-Írország (1)
 14. Izrael Izrael (1)
 15. Japán Japán (1)
 16. Mauritánia Mauritánia (1)
 17. Malajzia Malajzia (1)
 18. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (1)
 19. Uganda Uganda (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emry az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emry vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emry a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emry szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Emry vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Emry vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Emry vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Emry vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Emary
 2. Emery
 3. Emory
 4. Emrey
 5. Enry
 6. Emre
 7. Emer
 8. Emeri
 9. Emore
 10. Enery
 11. Enri
 12. Emir
 13. Emara
 14. Emiro
 15. Emor
 16. Eamer
 17. Ehmer
 18. Eimar
 19. Eimer
 20. Emmer
 21. Ener
 22. Enero
 23. Eymar
 24. Eymer
 25. Eymore
 26. Emerio
 27. Enar
 28. Enur
 29. Enara
 30. Emuria
 31. Enmore
 32. Enmar
 33. Enria
 34. Enaru
 35. Eneri
 36. Enora
 37. Emmeri
 38. Eamara
 39. Eymor
 40. Emeriau