Vezetéknév Emmanuela

Ha többet szeretne tudni a Emmanuela vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emmanuela vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emmanuela vezetéknévvel rendelkezők.

A Emmanuela vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emmanuela esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emmanuela vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emmanuela vezetéknév-térkép

Emmanuela családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emmanuela vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emmanuela-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emmanuela vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emmanuela vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emmanuela a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Kamerun Kamerun (268)
 2. Nigéria Nigéria (92)
 3. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (21)
 4. Brazília Brazília (7)
 5. Indonézia Indonézia (6)
 6. Uganda Uganda (6)
 7. Anglia Anglia (4)
 8. Kenya Kenya (4)
 9. Egyesült Államok Egyesült Államok (4)
 10. Benin Benin (2)
 11. India India (2)
 12. Zambia Zambia (2)
 13. Belgium Belgium (1)
 14. Svájc Svájc (1)
 15. Elefántcsontpart Elefántcsontpart (1)
 16. Cook-szigetek Cook-szigetek (1)
 17. Németország Németország (1)
 18. Egyiptom Egyiptom (1)
 19. Görögország Görögország (1)
 20. Haiti Haiti (1)
 21. Izland Izland (1)
 22. Luxemburg Luxemburg (1)
 23. Norvégia Norvégia (1)
 24. Szlovákia Szlovákia (1)
 25. Tajvan Tajvan (1)
 26. Dél-Afrika Dél-Afrika (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emmanuela az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emmanuela vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emmanuela a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emmanuela szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Emmanuela. Ennek az az oka, hogy sokszor a Emmanuela vezetéknév átment mutációkon.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Emmanuela vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Emmanuela vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Emmanuela vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Emmanuel
 2. Emmanuele
 3. Emanuela
 4. Emmanueli
 5. Enmanuela
 6. Emanuel
 7. Emanuele
 8. Emmanuelli
 9. Enmanuel
 10. Emmanuelle
 11. Emanuels
 12. Emmanouel
 13. Emanueli
 14. Emanuelle
 15. Emanuelli
 16. Emmanouil
 17. Emanuil
 18. Emmanuilov
 19. Emanuelly
 20. Emanuelov
 21. Emanuelson
 22. Emanoil
 23. Emanuilov
 24. Emanalde
 25. Emanuelsson
 26. Emmanouilidis
 27. Emmanouilidou
 28. Emmanuel-george