Vezetéknév Emanuil

Ha többet szeretne tudni a Emanuil vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emanuil vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emanuil vezetéknévvel rendelkezők.

A Emanuil vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emanuil esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emanuil vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emanuil vezetéknév-térkép

Emanuil családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emanuil vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emanuil-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emanuil vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emanuil vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emanuil a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Oroszország Oroszország (19)
 2. Szerbia Szerbia (11)
 3. Pakisztán Pakisztán (5)
 4. Izrael Izrael (2)
 5. Albánia Albánia (1)
 6. Bulgária Bulgária (1)
 7. Nigéria Nigéria (1)
 8. Románia Románia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emanuil az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emanuil vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emanuil a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emanuil szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Emanuil vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Emanuil. Ennek az az oka, hogy sokszor a Emanuil vezetéknév átment mutációkon.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Emanuil vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Emanuel
 2. Emanoil
 3. Emanuele
 4. Emmanuel
 5. Enmanuel
 6. Emanuela
 7. Emmanouil
 8. Emanuels
 9. Emanuilov
 10. Emanueli
 11. Emanuelle
 12. Emanuelli
 13. Emmanuele
 14. Emmanuela
 15. Emmanouel
 16. Emmanuilov
 17. Emanuelly
 18. Emanuelov
 19. Emmanueli
 20. Enmanuela
 21. Emanuelson
 22. Emmanuelli
 23. Emanalde
 24. Emmanuelle
 25. Emanuelsson
 26. Emmanouilidis
 27. Emmanouilidou
 28. Emmanuel-george