Vezetéknév Emanuelli

Ha többet szeretne tudni a Emanuelli vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emanuelli vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emanuelli vezetéknévvel rendelkezők.

A Emanuelli vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emanuelli esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emanuelli vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emanuelli vezetéknév-térkép

Emanuelli családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emanuelli vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emanuelli-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emanuelli vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emanuelli vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emanuelli a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Olaszország Olaszország (1441)
 2. Brazília Brazília (367)
 3. Franciaország Franciaország (345)
 4. Argentína Argentína (285)
 5. Egyesült Államok Egyesült Államok (215)
 6. Venezuela Venezuela (50)
 7. Puerto Rico Puerto Rico (49)
 8. Ausztrália Ausztrália (46)
 9. Chile Chile (30)
 10. Wales Wales (21)
 11. Uruguay Uruguay (16)
 12. Anglia Anglia (12)
 13. Kanada Kanada (10)
 14. Németország Németország (5)
 15. Svédország Svédország (5)
 16. Amerikai Virgin-szigetek Amerikai Virgin-szigetek (3)
 17. Belgium Belgium (1)
 18. Kongói Köztársaság Kongói Köztársaság (1)
 19. Dánia Dánia (1)
 20. Spanyolország Spanyolország (1)
 21. Görögország Görögország (1)
 22. Mexikó Mexikó (1)
 23. Hollandia Hollandia (1)
 24. Oroszország Oroszország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emanuelli az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emanuelli vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emanuelli a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emanuelli szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Emanuelli vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Emanuelli. Ennek az az oka, hogy sokszor a Emanuelli vezetéknév átment mutációkon.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Emanuelli vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Emanuelli vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Emanuelli vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Emanuelli vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Emanuelli vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Emanuelle
 2. Emmanuelli
 3. Emanueli
 4. Emanuelly
 5. Emanuel
 6. Emanuele
 7. Emanuela
 8. Emmanuelle
 9. Emanuels
 10. Emanuelov
 11. Emmanueli
 12. Emanuelson
 13. Emmanuel
 14. Emmanuele
 15. Enmanuel
 16. Emanuil
 17. Emmanuela
 18. Emanuilov
 19. Enmanuela
 20. Emanalde
 21. Emanoil
 22. Emanuelsson
 23. Emmanouel
 24. Emmanuilov
 25. Emmanouil
 26. Emmanouilidis
 27. Emmanouilidou
 28. Emmanuel-george