Vezetéknév Emanuelsson

Ha többet szeretne tudni a Emanuelsson vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emanuelsson vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emanuelsson vezetéknévvel rendelkezők.

A Emanuelsson vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emanuelsson esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emanuelsson vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emanuelsson vezetéknév-térkép

Emanuelsson családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emanuelsson vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emanuelsson-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emanuelsson vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emanuelsson vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emanuelsson a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Svédország Svédország (3722)
 2. Norvégia Norvégia (53)
 3. Anglia Anglia (23)
 4. Németország Németország (19)
 5. Finnország Finnország (16)
 6. Dánia Dánia (13)
 7. Egyesült Államok Egyesült Államok (11)
 8. Svájc Svájc (7)
 9. Lengyelország Lengyelország (4)
 10. Ausztrália Ausztrália (3)
 11. Thaiföld Thaiföld (3)
 12. Brazília Brazília (2)
 13. Malajzia Malajzia (2)
 14. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (1)
 15. Bosznia-Hercegovina Bosznia-Hercegovina (1)
 16. Belgium Belgium (1)
 17. Chile Chile (1)
 18. Észtország Észtország (1)
 19. Spanyolország Spanyolország (1)
 20. Franciaország Franciaország (1)
 21. Skócia Skócia (1)
 22. Grönland Grönland (1)
 23. Hongkong Hongkong (1)
 24. Luxemburg Luxemburg (1)
 25. Mozambik Mozambik (1)
 26. Új-Zéland Új-Zéland (1)
 27. Ukrajna Ukrajna (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emanuelsson az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emanuelsson vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emanuelsson a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emanuelsson szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Emanuelsson vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Emanuelsson vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Emanuelsson vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Emanuelsson vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Emanuelson
 2. Emanuels
 3. Emanuelov
 4. Emanuel
 5. Emanuele
 6. Emanuelle
 7. Emanuelli
 8. Emanuela
 9. Emanuilov
 10. Emanueli
 11. Emanuelly
 12. Emmanuel
 13. Emmanuele
 14. Emmanuelli
 15. Enmanuel
 16. Emmanuelle
 17. Emanuil
 18. Emmanuela
 19. Emmanuilov
 20. Emmanueli
 21. Enmanuela
 22. Emanalde
 23. Emanoil
 24. Emmanouel
 25. Emmanouilidou
 26. Emmanouil
 27. Emmanuel-george
 28. Emmanouilidis