Vezetéknév Emilienne

Ha többet szeretne tudni a Emilienne vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emilienne vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emilienne vezetéknévvel rendelkezők.

A Emilienne vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emilienne esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emilienne vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emilienne vezetéknév-térkép

Emilienne családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emilienne vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emilienne-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emilienne vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emilienne vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emilienne a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Csád Csád (1541)
 2. Etiópia Etiópia (1288)
 3. Kamerun Kamerun (1038)
 4. Elefántcsontpart Elefántcsontpart (87)
 5. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (82)
 6. Saint Lucia Saint Lucia (10)
 7. Nigéria Nigéria (7)
 8. Franciaország Franciaország (4)
 9. Ruanda Ruanda (4)
 10. Egyesült Államok Egyesült Államok (3)
 11. Belgium Belgium (1)
 12. Brazília Brazília (1)
 13. Kanada Kanada (1)
 14. Haiti Haiti (1)
 15. Madagaszkár Madagaszkár (1)
 16. Portugália Portugália (1)
 17. Szudán Szudán (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emilienne az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emilienne vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emilienne a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emilienne szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Emilienne vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Emilienne vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Emilienne vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Emilienne vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Emilienne vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Emilien
 2. Emilene
 3. Emeline
 4. Emiliani
 5. Emiliano
 6. Emline
 7. Emiliyan
 8. Emiliana
 9. Emilian
 10. Emelianov
 11. Emling
 12. Emelinda
 13. Emelina
 14. Emeliano
 15. Emlen
 16. Emlin
 17. Emelander
 18. Emelyanov
 19. Emlyn
 20. Emelyn
 21. Emelianova
 22. Emelianoff
 23. Emelyanova
 24. Enlund
 25. Emilianowicz
 26. Emelyanenko
 27. Emelyanoff
 28. Enland
 29. Emel'yanov
 30. Eneland