Vezetéknév Emiliani

Ha többet szeretne tudni a Emiliani vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emiliani vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emiliani vezetéknévvel rendelkezők.

A Emiliani vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emiliani esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emiliani vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emiliani vezetéknév-térkép

Emiliani családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emiliani vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emiliani-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emiliani vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emiliani vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emiliani a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Olaszország Olaszország (3045)
 2. Tanzánia Tanzánia (657)
 3. Argentína Argentína (312)
 4. Kolumbia Kolumbia (279)
 5. Egyesült Államok Egyesült Államok (235)
 6. Franciaország Franciaország (121)
 7. Panama Panama (110)
 8. Indonézia Indonézia (97)
 9. Brazília Brazília (69)
 10. Venezuela Venezuela (36)
 11. Ausztrália Ausztrália (28)
 12. Kanada Kanada (22)
 13. Belgium Belgium (12)
 14. Anglia Anglia (8)
 15. Németország Németország (7)
 16. Mexikó Mexikó (5)
 17. Oroszország Oroszország (3)
 18. Uruguay Uruguay (1)
 19. Közép-afrikai Köztársaság Közép-afrikai Köztársaság (1)
 20. Svájc Svájc (1)
 21. Chile Chile (1)
 22. Costa Rica Costa Rica (1)
 23. Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság (1)
 24. Spanyolország Spanyolország (1)
 25. Horvátország Horvátország (1)
 26. Luxemburg Luxemburg (1)
 27. Málta Málta (1)
 28. Malajzia Malajzia (1)
 29. Norvégia Norvégia (1)
 30. San Marino San Marino (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emiliani az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emiliani vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emiliani a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emiliani szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Emiliani vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Emiliani vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Emiliani vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Emiliani vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Emiliani vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Emiliani vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Emiliano
 2. Emiliana
 3. Emilian
 4. Emilien
 5. Emiliyan
 6. Emeliano
 7. Emelianov
 8. Emeline
 9. Emline
 10. Emling
 11. Emilienne
 12. Emelina
 13. Emilene
 14. Emlin
 15. Emelyanov
 16. Emlyn
 17. Emelinda
 18. Emelyn
 19. Emilianowicz
 20. Emelianova
 21. Emelianoff
 22. Enland
 23. Emlen
 24. Eneland
 25. Emelander
 26. Emelyanova
 27. Enlund
 28. Emelyanoff
 29. Emel'yanov
 30. Emelyanenko