Vezetéknév Emelyanova

Ha többet szeretne tudni a Emelyanova vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emelyanova vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emelyanova vezetéknévvel rendelkezők.

A Emelyanova vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emelyanova esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emelyanova vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emelyanova vezetéknév-térkép

Emelyanova családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emelyanova vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emelyanova-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emelyanova vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emelyanova vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emelyanova a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Oroszország Oroszország (57616)
 2. Ukrajna Ukrajna (5751)
 3. Fehéroroszország Fehéroroszország (2948)
 4. Kazahsztán Kazahsztán (2665)
 5. Üzbegisztán Üzbegisztán (2420)
 6. Türkmenisztán Türkmenisztán (895)
 7. Tádzsikisztán Tádzsikisztán (616)
 8. Transznisztria Transznisztria (402)
 9. Kirgizisztán Kirgizisztán (231)
 10. Moldova Moldova (28)
 11. Azerbajdzsán Azerbajdzsán (12)
 12. Egyesült Államok Egyesült Államok (9)
 13. Spanyolország Spanyolország (8)
 14. Örményország Örményország (6)
 15. Olaszország Olaszország (4)
 16. Bulgária Bulgária (4)
 17. Németország Németország (4)
 18. Egyiptom Egyiptom (4)
 19. Finnország Finnország (4)
 20. Grúzia Grúzia (4)
 21. Indonézia Indonézia (3)
 22. Svédország Svédország (3)
 23. Kanada Kanada (3)
 24. Anglia Anglia (3)
 25. Jordánia Jordánia (2)
 26. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (2)
 27. Argentína Argentína (2)
 28. Törökország Törökország (2)
 29. Franciaország Franciaország (2)
 30. Írország Írország (1)
 31. Hollandia Hollandia (1)
 32. Omán Omán (1)
 33. Szerbia Szerbia (1)
 34. Ausztrália Ausztrália (1)
 35. Kína Kína (1)
 36. Ciprus Ciprus (1)
 37. Skócia Skócia (1)
 38. Görögország Görögország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emelyanova az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emelyanova vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emelyanova a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emelyanova szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Emelyanova vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Emelyanova vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Emelyanova vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Emelyanova vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Emelyanova vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Emelyanov
 2. Emelianova
 3. Emelianov
 4. Emelyanoff
 5. Emel'yanov
 6. Emeliano
 7. Emelianoff
 8. Emelander
 9. Emiliano
 10. Emelinda
 11. Emelina
 12. Emelyn
 13. Emiliana
 14. Emelyanenko
 15. Emeline
 16. Emiliani
 17. Emlyn
 18. Emiliyan
 19. Emilian
 20. Eneland
 21. Emilien
 22. Emline
 23. Emling
 24. Emilienne
 25. Emilene
 26. Emilianowicz
 27. Enland
 28. Emlen
 29. Emlin
 30. Enlund