Vezetéknév Emiliana

Ha többet szeretne tudni a Emiliana vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emiliana vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emiliana vezetéknévvel rendelkezők.

A Emiliana vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emiliana esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emiliana vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emiliana vezetéknév-térkép

Emiliana családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emiliana vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emiliana-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emiliana vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emiliana vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emiliana a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (623)
 2. Indonézia Indonézia (515)
 3. Brazília Brazília (99)
 4. Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság (39)
 5. Angola Angola (36)
 6. Uganda Uganda (13)
 7. Mexikó Mexikó (12)
 8. Egyesült Államok Egyesült Államok (6)
 9. India India (5)
 10. Olaszország Olaszország (5)
 11. Malajzia Malajzia (5)
 12. Nigéria Nigéria (4)
 13. Szingapúr Szingapúr (4)
 14. Anglia Anglia (3)
 15. Argentína Argentína (2)
 16. Belgium Belgium (2)
 17. Tanzánia Tanzánia (2)
 18. Bolívia Bolívia (1)
 19. Spanyolország Spanyolország (1)
 20. Egyenlítői-Guinea Egyenlítői-Guinea (1)
 21. Kenya Kenya (1)
 22. Mozambik Mozambik (1)
 23. Nicaragua Nicaragua (1)
 24. Portugália Portugália (1)
 25. Katar Katar (1)
 26. Románia Románia (1)
 27. Oroszország Oroszország (1)
 28. Svédország Svédország (1)
 29. Tajvan Tajvan (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emiliana az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emiliana vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emiliana a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emiliana szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Emiliana vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Emiliana vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Emiliana vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Emiliana vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Emiliana vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Emiliana vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Emiliana vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Emiliani
 2. Emiliano
 3. Emilian
 4. Emilien
 5. Emelina
 6. Emiliyan
 7. Emeliano
 8. Emelianov
 9. Emeline
 10. Emline
 11. Emling
 12. Emelinda
 13. Emilienne
 14. Emilene
 15. Emelianova
 16. Emlin
 17. Emelyanov
 18. Emelyanova
 19. Emlyn
 20. Emelyn
 21. Emelianoff
 22. Enland
 23. Emlen
 24. Eneland
 25. Emelander
 26. Enlund
 27. Emilianowicz
 28. Emelyanoff
 29. Emel'yanov
 30. Emelyanenko