Vezetéknév Betencourt

Ha többet szeretne tudni a Betencourt vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Betencourt vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Betencourt vezetéknévvel rendelkezők.

A Betencourt vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Betencourt esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Betencourt vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Betencourt vezetéknév-térkép

Betencourt családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Betencourt vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Betencourt-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Betencourt vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Betencourt vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Betencourt a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Brazília Brazília (180)
 2. Franciaország Franciaország (132)
 3. Portugália Portugália (123)
 4. Egyesült Államok Egyesült Államok (77)
 5. Venezuela Venezuela (74)
 6. Spanyolország Spanyolország (11)
 7. Argentína Argentína (9)
 8. Jamaica Jamaica (7)
 9. Dél-Afrika Dél-Afrika (4)
 10. Zöld-foki szigetek Zöld-foki szigetek (3)
 11. Mexikó Mexikó (3)
 12. Kanada Kanada (2)
 13. Anglia Anglia (2)
 14. Hollandia Hollandia (2)
 15. Kuba Kuba (1)
 16. Ecuador Ecuador (1)
 17. Luxemburg Luxemburg (1)
 18. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 19. Uruguay Uruguay (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Betencourt az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Betencourt vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Betencourt a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Betencourt szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Betencourt vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Betencourt vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Betencourt vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Betancourt
 2. Bethencourt
 3. Bettencourt
 4. Bitencourt
 5. Betancort
 6. Betancour
 7. Betancourth
 8. Betancurt
 9. Betencor
 10. Bethancourt
 11. Bethencort
 12. Bittencourt
 13. Bitancourt
 14. Betancourtt
 15. Bitencour
 16. Bettancourt
 17. Bethencourth
 18. Betamcourt
 19. Bitencourtt
 20. Bitencurt
 21. Betancor
 22. Betancur
 23. Betancurth
 24. Bitancurt
 25. Bitencor
 26. Bethancourth
 27. Bitencur
 28. Betanco
 29. Betenson
 30. Betance
 31. Betances
 32. Betanzo
 33. Betanzos
 34. Bettenson
 35. Butenegro
 36. Butenko
 37. Batangouna
 38. Bitenc
 39. Budenchuk
 40. Bodenchuk