Vezetéknév Betun

Ha többet szeretne tudni a Betun vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Betun vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Betun vezetéknévvel rendelkezők.

A Betun vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Betun esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Betun vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Betun vezetéknév-térkép

Betun családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Betun vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Betun-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Betun vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Betun vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Betun a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Ecuador Ecuador (658)
 2. Brazília Brazília (20)
 3. Törökország Törökország (4)
 4. Argentína Argentína (2)
 5. Ukrajna Ukrajna (2)
 6. Afganisztán Afganisztán (1)
 7. Kolumbia Kolumbia (1)
 8. Spanyolország Spanyolország (1)
 9. Franciaország Franciaország (1)
 10. Mauritius Mauritius (1)
 11. Mexikó Mexikó (1)
 12. Malajzia Malajzia (1)
 13. Szudán Szudán (1)
 14. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Betun az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Betun vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Betun a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Betun szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Betun. Ennek az az oka, hogy sokszor a Betun vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Betun vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

 1. Batun
 2. Betin
 3. Beton
 4. Betune
 5. Butun
 6. Baeten
 7. Batan
 8. Baten
 9. Batin
 10. Baton
 11. Beaton
 12. Bedan
 13. Beden
 14. Bedin
 15. Bedon
 16. Beduhn
 17. Beeton
 18. Betana
 19. Bethin
 20. Bethon
 21. Bethum
 22. Bethune
 23. Betiny
 24. Betten
 25. Bettin
 26. Betton
 27. Bitan
 28. Biton
 29. Bitoun
 30. Bituin
 31. Bituna
 32. Botan
 33. Boten
 34. Bothun
 35. Botin
 36. Boton
 37. Butan
 38. Buten
 39. Butin
 40. Betina