Vezetéknév Abdukarimova

Ha többet szeretne tudni a Abdukarimova vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdukarimova vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdukarimova vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdukarimova vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdukarimova esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdukarimova vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdukarimova vezetéknév-térkép

Abdukarimova családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdukarimova vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdukarimova-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdukarimova vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdukarimova vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdukarimova a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Üzbegisztán Üzbegisztán (13921)
 2. Kirgizisztán Kirgizisztán (1609)
 3. Kazahsztán Kazahsztán (1170)
 4. Tádzsikisztán Tádzsikisztán (393)
 5. Oroszország Oroszország (209)
 6. Azerbajdzsán Azerbajdzsán (46)
 7. Türkmenisztán Türkmenisztán (9)
 8. Malajzia Malajzia (5)
 9. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (1)
 10. Kanada Kanada (1)
 11. Anglia Anglia (1)
 12. Thaiföld Thaiföld (1)
 13. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdukarimova az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdukarimova vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdukarimova a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdukarimova szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abdukarimova. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abdukarimova vezetéknév átment mutációkon.

 1. Abdukarimov
 2. Abdykerimova
 3. Abdykerimov
 4. Abdykadyrova
 5. Abdykalykova
 6. Abd karim
 7. Abdykadyrov
 8. Abduzhaparova
 9. Abdykalykov
 10. Abdikadir
 11. Abatecola
 12. Abd khalid
 13. Abdesamad
 14. Abdesalam
 15. Abdiaziz
 16. Abdagic
 17. Abd aziz
 18. Abdessamia
 19. Abbiatico
 20. Abadias
 21. Abbadessa
 22. Abbattista
 23. Abdeselam
 24. Abdeslam
 25. Abdeslami
 26. Abdessamad
 27. Abdessamie
 28. Abdis
 29. Abdous
 30. Abdoussi
 31. Abdus
 32. Abdussalaam
 33. Aptekar
 34. Abtsiauri
 35. Abadgoitia
 36. Abdessadik
 37. Abdesslam
 38. Abdias
 39. Abdesslem
 40. Abdeslem