Vezetéknév Abbari

Ha többet szeretne tudni a Abbari vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abbari vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abbari vezetéknévvel rendelkezők.

A Abbari vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abbari esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abbari vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abbari vezetéknév-térkép

Abbari családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abbari vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abbari-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abbari vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abbari vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abbari a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Marokkó Marokkó (784)
 2. Niger Niger (433)
 3. Nigéria Nigéria (80)
 4. India India (62)
 5. Irán Irán (59)
 6. Brazília Brazília (18)
 7. Indonézia Indonézia (17)
 8. Egyesült Államok Egyesült Államok (7)
 9. Új-Zéland Új-Zéland (6)
 10. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (6)
 11. Tajvan Tajvan (3)
 12. Algéria Algéria (2)
 13. Spanyolország Spanyolország (2)
 14. Pakisztán Pakisztán (2)
 15. Oroszország Oroszország (2)
 16. Franciaország Franciaország (1)
 17. Hollandia Hollandia (1)
 18. Afganisztán Afganisztán (1)
 19. Kanada Kanada (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abbari az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abbari vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abbari a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abbari szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abbari vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abbari vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abbari vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abbari vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abbari vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abbar
 2. Ahbari
 3. Abar
 4. Abara
 5. Abare
 6. Abaria
 7. Abarr
 8. Abear
 9. Abouri
 10. Abri
 11. Aibar
 12. Aibiri
 13. Auberi
 14. Aybar
 15. Aabar
 16. Abahri
 17. Abaru
 18. Abbura
 19. Abaro
 20. Abieri
 21. Apari
 22. Aubri
 23. Abair
 24. Abaroa
 25. Abarow
 26. Abarrio
 27. Abeiro
 28. Aber
 29. Abera
 30. Abero
 31. Aberra
 32. Abeyro
 33. Abiera
 34. Abor
 35. Aboura
 36. Abraha
 37. Abrao
 38. Abrie
 39. Abrio
 40. Abro