Vezetéknév Abare

Ha többet szeretne tudni a Abare vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abare vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abare vezetéknévvel rendelkezők.

A Abare vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abare esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abare vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abare vezetéknév-térkép

Abare családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abare vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abare-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abare vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abare vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abare a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Nigéria Nigéria (2850)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (885)
 3. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (412)
 4. Irán Irán (275)
 5. Franciaország Franciaország (91)
 6. Kamerun Kamerun (83)
 7. India India (82)
 8. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (49)
 9. Niger Niger (42)
 10. Elefántcsontpart Elefántcsontpart (12)
 11. Kanada Kanada (3)
 12. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (2)
 13. Burkina Faso Burkina Faso (2)
 14. Brazília Brazília (2)
 15. Anglia Anglia (2)
 16. Lettország Lettország (2)
 17. Mauritánia Mauritánia (2)
 18. Algéria Algéria (1)
 19. Olaszország Olaszország (1)
 20. Malajzia Malajzia (1)
 21. Norvégia Norvégia (1)
 22. Szomália Szomália (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abare az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abare vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abare a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abare szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abare vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abare vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abare vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abare vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abare vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abare vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abare vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abar
 2. Abara
 3. Abarr
 4. Abaru
 5. Abaro
 6. Abire
 7. Abair
 8. Abaria
 9. Abaroa
 10. Abarow
 11. Abaurre
 12. Abbar
 13. Abear
 14. Aber
 15. Abera
 16. Abero
 17. Abor
 18. Abreo
 19. Abreu
 20. Abrew
 21. Abrey
 22. Abri
 23. Abrie
 24. Abro
 25. Abry
 26. Affre
 27. Afre
 28. Ahbari
 29. Aibar
 30. Apara
 31. Aparo
 32. Avara
 33. Avaro
 34. Avary
 35. Aybar
 36. Apure
 37. Abir
 38. Aabar
 39. Aparu
 40. Afar