Vezetéknév Abaru

Ha többet szeretne tudni a Abaru vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abaru vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abaru vezetéknévvel rendelkezők.

A Abaru vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abaru esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abaru vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abaru vezetéknév-térkép

Abaru családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abaru vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abaru-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abaru vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abaru vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abaru a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Uganda Uganda (2855)
 2. Nigéria Nigéria (610)
 3. India India (16)
 4. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (3)
 5. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (1)
 6. Kamerun Kamerun (1)
 7. Németország Németország (1)
 8. Indonézia Indonézia (1)
 9. Kenya Kenya (1)
 10. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abaru az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abaru vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abaru a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abaru szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abaru vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abaru vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

 1. Abar
 2. Abara
 3. Abare
 4. Abarr
 5. Aparu
 6. Abaro
 7. Abair
 8. Abaria
 9. Abaroa
 10. Abarow
 11. Abbar
 12. Abear
 13. Aber
 14. Abera
 15. Abero
 16. Abor
 17. Abreu
 18. Abri
 19. Abro
 20. Abry
 21. Ahbari
 22. Aibar
 23. Apara
 24. Aparo
 25. Avara
 26. Avaro
 27. Avary
 28. Aybar
 29. Abir
 30. Aabar
 31. Apparu
 32. Afar
 33. Abahri
 34. Abur
 35. Abura
 36. Abira
 37. Abbari
 38. Abora
 39. Abire
 40. Apari