Vezetéknév Abaro

Ha többet szeretne tudni a Abaro vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abaro vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abaro vezetéknévvel rendelkezők.

A Abaro vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abaro esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abaro vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abaro vezetéknév-térkép

Abaro családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abaro vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abaro-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abaro vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abaro vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abaro a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (476)
 2. Benin Benin (200)
 3. Nigéria Nigéria (178)
 4. Uganda Uganda (60)
 5. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (40)
 6. Pakisztán Pakisztán (35)
 7. Egyesült Államok Egyesült Államok (31)
 8. Niger Niger (26)
 9. Franciaország Franciaország (25)
 10. Peru Peru (18)
 11. Argentína Argentína (16)
 12. Etiópia Etiópia (4)
 13. Guinea Guinea (4)
 14. Szudán Szudán (4)
 15. Oroszország Oroszország (2)
 16. Anglia Anglia (1)
 17. Marokkó Marokkó (1)
 18. El Salvador El Salvador (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abaro az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abaro vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abaro a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abaro szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abaro vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

 1. Abar
 2. Abara
 3. Abare
 4. Abaroa
 5. Abarow
 6. Abarr
 7. Abero
 8. Abro
 9. Aparo
 10. Avaro
 11. Abaru
 12. Abair
 13. Abaria
 14. Abarrio
 15. Abarrow
 16. Abbar
 17. Abear
 18. Abeiro
 19. Aber
 20. Abera
 21. Abeyro
 22. Abor
 23. Abrao
 24. Abreo
 25. Abri
 26. Abrio
 27. Abry
 28. Ahbari
 29. Aibar
 30. Apara
 31. Avara
 32. Avario
 33. Avary
 34. Avero
 35. Avoro
 36. Aybar
 37. Aberro
 38. Abir
 39. Aabar
 40. Aparu