Vezetéknév Abazyan

Ha többet szeretne tudni a Abazyan vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abazyan vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abazyan vezetéknévvel rendelkezők.

A Abazyan vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abazyan esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abazyan vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abazyan vezetéknév-térkép

Abazyan családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abazyan vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abazyan-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abazyan vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abazyan vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abazyan a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Örményország Örményország (934)
 2. Oroszország Oroszország (342)
 3. Grúzia Grúzia (15)
 4. Egyesült Államok Egyesült Államok (6)
 5. Argentína Argentína (5)
 6. Bulgária Bulgária (4)
 7. Fehéroroszország Fehéroroszország (3)
 8. Chile Chile (2)
 9. Libanon Libanon (2)
 10. Azerbajdzsán Azerbajdzsán (1)
 11. Abházia Abházia (1)
 12. Kazahsztán Kazahsztán (1)
 13. Törökország Törökország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abazyan az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abazyan vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abazyan a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abazyan szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abazyan. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abazyan vezetéknév átment mutációkon.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abazyan vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abazyan vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Abasyan
 2. Abajyan
 3. Abazan
 4. Abajian
 5. Avagyan
 6. Avakyan
 7. Ayvazyan
 8. Aivazyan
 9. Abuzan
 10. Abozan
 11. Abakyn
 12. Abaijon
 13. Aivazian
 14. Avakian
 15. Ayvazian
 16. Abbasian
 17. Apikyan
 18. Abjean
 19. Abegon
 20. Abeijon
 21. Abejon
 22. Abeken
 23. Abigon
 24. Abizanda
 25. Abson
 26. Afghan
 27. Avejan
 28. Avezzano
 29. Abagnale
 30. Avgan
 31. Abagnara
 32. Avagimyan
 33. Avezon
 34. Afgan
 35. Abechian
 36. Avoscan
 37. Avezzani
 38. Abbison
 39. Abushanab
 40. Afghani