Vezetéknév Abakumov

Ha többet szeretne tudni a Abakumov vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abakumov vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abakumov vezetéknévvel rendelkezők.

A Abakumov vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abakumov esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abakumov vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abakumov vezetéknév-térkép

Abakumov családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abakumov vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abakumov-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abakumov vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abakumov vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abakumov a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Oroszország Oroszország (7187)
 2. Ukrajna Ukrajna (1074)
 3. Kazahsztán Kazahsztán (292)
 4. Fehéroroszország Fehéroroszország (96)
 5. Üzbegisztán Üzbegisztán (82)
 6. Kirgizisztán Kirgizisztán (20)
 7. Egyesült Államok Egyesült Államok (18)
 8. Grúzia Grúzia (17)
 9. Izrael Izrael (17)
 10. Anglia Anglia (14)
 11. Transznisztria Transznisztria (12)
 12. Németország Németország (10)
 13. Észtország Észtország (8)
 14. Ausztrália Ausztrália (6)
 15. Szlovénia Szlovénia (6)
 16. Türkmenisztán Türkmenisztán (4)
 17. Kína Kína (3)
 18. Thaiföld Thaiföld (3)
 19. Kanada Kanada (2)
 20. Moldova Moldova (2)
 21. Svédország Svédország (2)
 22. Örményország Örményország (1)
 23. Argentína Argentína (1)
 24. Azerbajdzsán Azerbajdzsán (1)
 25. Belgium Belgium (1)
 26. Finnország Finnország (1)
 27. Falkland-szigetek Falkland-szigetek (1)
 28. Litvánia Litvánia (1)
 29. Mexikó Mexikó (1)
 30. Törökország Törökország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abakumov az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abakumov vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abakumov a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abakumov szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abakumov. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abakumov vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abakumov vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abakumov vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abakumov vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abakumov vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abakumov vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abakumov vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abakumow
 2. Abaijon
 3. Abichmou
 4. Abakyn
 5. Abajian
 6. Abegon
 7. Abeijon
 8. Abejon
 9. Abeken
 10. Abesamis
 11. Abigon
 12. Abson
 13. Avakian
 14. Avakyan
 15. Abagnale
 16. Abagnara
 17. Abeykoon
 18. Abasyan
 19. Abu kamil
 20. Abajyan
 21. Abazyan
 22. Abuzan
 23. Abazan
 24. Aboukamel
 25. Abusamra
 26. Abbison
 27. Abizanda
 28. Apchon
 29. Apking
 30. Aubuchon
 31. Aubuisson
 32. Aubusson
 33. Avagyan
 34. Avignon
 35. Avison
 36. Avagnina
 37. Apagueño
 38. Avegno
 39. Affognon
 40. Appasamy