Vezetéknév Abazan

Ha többet szeretne tudni a Abazan vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abazan vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abazan vezetéknévvel rendelkezők.

A Abazan vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abazan esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abazan vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abazan vezetéknév-térkép

Abazan családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abazan vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abazan-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abazan vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abazan vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abazan a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Mexikó Mexikó (135)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (26)
 3. Niger Niger (4)
 4. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (2)
 5. Németország Németország (1)
 6. Oroszország Oroszország (1)
 7. Törökország Törökország (1)
 8. Ukrajna Ukrajna (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abazan az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abazan vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abazan a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abazan szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abazan vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abazan. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abazan vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abazan vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abazan vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abazan vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abazan vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abazyan
 2. Abuzan
 3. Abozan
 4. Abajian
 5. Abasyan
 6. Abajyan
 7. Abjean
 8. Abakyn
 9. Abaijon
 10. Abegon
 11. Abejon
 12. Abeken
 13. Abigon
 14. Abizanda
 15. Abson
 16. Afghan
 17. Aivazian
 18. Avagyan
 19. Avakian
 20. Avakyan
 21. Avejan
 22. Ayvazian
 23. Ayvazyan
 24. Avgan
 25. Aivazyan
 26. Abbasian
 27. Avezon
 28. Afgan
 29. Abeijon
 30. Afghani
 31. Apchon
 32. Avesani
 33. Avezzano
 34. Avison
 35. Avizanda
 36. Abagnale
 37. Abagnara
 38. Apikyan
 39. Afsana
 40. Afgani