Vezetéknév Abasyan

Ha többet szeretne tudni a Abasyan vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abasyan vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abasyan vezetéknévvel rendelkezők.

A Abasyan vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abasyan esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abasyan vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abasyan vezetéknév-térkép

Abasyan családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abasyan vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abasyan-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abasyan vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abasyan vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abasyan a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Örményország Örményország (266)
 2. Oroszország Oroszország (130)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (20)
 4. Grúzia Grúzia (5)
 5. Libanon Libanon (1)
 6. Üzbegisztán Üzbegisztán (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abasyan az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abasyan vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abasyan a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abasyan szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abasyan vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abasyan vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abasyan vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abasyan vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abasyan vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abasyan vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abasyan vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abajyan
 2. Abazyan
 3. Abajian
 4. Avagyan
 5. Avakyan
 6. Abbasian
 7. Abazan
 8. Abakyn
 9. Abaijon
 10. Abson
 11. Avakian
 12. Ayvazyan
 13. Aivazyan
 14. Apikyan
 15. Avoscan
 16. Abjean
 17. Abuzan
 18. Abozan
 19. Abegon
 20. Abeijon
 21. Abejon
 22. Abeken
 23. Abigon
 24. Abushanab
 25. Afghan
 26. Aivazian
 27. Aposhian
 28. Aubusson
 29. Avejan
 30. Avesani
 31. Avison
 32. Ayvazian
 33. Abagnale
 34. Avgan
 35. Abagnara
 36. Abusnina
 37. Avagimyan
 38. Afsana
 39. Abbasciano
 40. Afgan