Vezetéknév Abaj

Ha többet szeretne tudni a Abaj vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abaj vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abaj vezetéknévvel rendelkezők.

A Abaj vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abaj esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abaj vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abaj vezetéknév-térkép

Abaj családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abaj vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abaj-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abaj vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abaj vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abaj a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Guatemala Guatemala (3784)
 2. Irak Irak (89)
 3. Oroszország Oroszország (21)
 4. Jemen Jemen (13)
 5. Irán Irán (8)
 6. India India (4)
 7. Koszovó Koszovó (4)
 8. Nigéria Nigéria (3)
 9. Fehéroroszország Fehéroroszország (1)
 10. Belize Belize (1)
 11. Kamerun Kamerun (1)
 12. Kazahsztán Kazahsztán (1)
 13. Marokkó Marokkó (1)
 14. Malajzia Malajzia (1)
 15. Pakisztán Pakisztán (1)
 16. Palesztin terület Palesztin terület (1)
 17. Katar Katar (1)
 18. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abaj az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abaj vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abaj a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abaj szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abaj vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abaj. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abaj vezetéknév átment mutációkon.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abaj vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abaj vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abaj vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abaj vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abajo
 2. Abas
 3. Abaz
 4. Abac
 5. Abuj
 6. Abaco
 7. Abaga
 8. Abasi
 9. Abaso
 10. Abass
 11. Abaza
 12. Abazi
 13. Abbas
 14. Abbs
 15. Abeja
 16. Abes
 17. Abis
 18. Abja
 19. Abjo
 20. Abke
 21. Abos
 22. Abuja
 23. Abys
 24. Aubac
 25. Abaca
 26. Abs
 27. Apaz
 28. Aabac
 29. Aabak
 30. Abc
 31. Abaqi
 32. Abase
 33. Abija
 34. Abaka
 35. Abg
 36. Abuak
 37. Absi
 38. Abuz
 39. Avak
 40. Abiak