Vezetéknév Abaca

Ha többet szeretne tudni a Abaca vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abaca vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abaca vezetéknévvel rendelkezők.

A Abaca vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abaca esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abaca vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abaca vezetéknév-térkép

Abaca családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abaca vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abaca-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abaca vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abaca vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abaca a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Argentína Argentína (2951)
 2. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1302)
 3. Uganda Uganda (463)
 4. Chile Chile (459)
 5. Egyesült Államok Egyesült Államok (58)
 6. Elefántcsontpart Elefántcsontpart (50)
 7. Nigéria Nigéria (28)
 8. Tajvan Tajvan (9)
 9. Kanada Kanada (6)
 10. Katar Katar (6)
 11. Brazília Brazília (4)
 12. Franciaország Franciaország (4)
 13. India India (4)
 14. Spanyolország Spanyolország (2)
 15. Anglia Anglia (2)
 16. Olaszország Olaszország (2)
 17. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (1)
 18. Kína Kína (1)
 19. Costa Rica Costa Rica (1)
 20. Japán Japán (1)
 21. Kuvait Kuvait (1)
 22. Malajzia Malajzia (1)
 23. Peru Peru (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abaca az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abaca vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abaca a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abaca szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abaca vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abaca vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abaca vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abaco
 2. Abaga
 3. Abaza
 4. Apaca
 5. Abasca
 6. Abac
 7. Abaka
 8. Avaca
 9. Abasa
 10. Abacho
 11. Abaiga
 12. Abajo
 13. Abas
 14. Abasi
 15. Abaso
 16. Abass
 17. Abaz
 18. Abazi
 19. Abbaco
 20. Abecia
 21. Abeck
 22. Abeja
 23. Abici
 24. Abja
 25. Aboza
 26. Abucha
 27. Abuja
 28. Apaza
 29. Aubac
 30. Aubach
 31. Apaka
 32. Abiaga
 33. Ayabaca
 34. Abicha
 35. Aabac
 36. Abc
 37. Abich
 38. Abbaci
 39. Abaqi
 40. Abega