Vezetéknév Abbis

Ha többet szeretne tudni a Abbis vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abbis vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abbis vezetéknévvel rendelkezők.

A Abbis vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abbis esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abbis vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abbis vezetéknév-térkép

Abbis családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abbis vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abbis-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abbis vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abbis vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abbis a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Elefántcsontpart Elefántcsontpart (61)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (44)
 3. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (32)
 4. Pakisztán Pakisztán (31)
 5. Nigéria Nigéria (29)
 6. Kanada Kanada (25)
 7. Brazília Brazília (23)
 8. Anglia Anglia (22)
 9. Új-Zéland Új-Zéland (6)
 10. Egyiptom Egyiptom (4)
 11. Olaszország Olaszország (3)
 12. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (2)
 13. Svájc Svájc (2)
 14. Franciaország Franciaország (2)
 15. India India (2)
 16. Ausztrália Ausztrália (1)
 17. Németország Németország (1)
 18. Ecuador Ecuador (1)
 19. Libanon Libanon (1)
 20. Tunézia Tunézia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abbis az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abbis vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abbis a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abbis szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abbis vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abbis vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abbis vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abbis vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abbis vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abbis vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abbas
 2. Abbes
 3. Abbs
 4. Abis
 5. Abbic
 6. Abbiss
 7. Abbys
 8. Abas
 9. Abass
 10. Abbasi
 11. Abbass
 12. Abeos
 13. Abes
 14. Abiss
 15. Abos
 16. Abys
 17. Affis
 18. Aubais
 19. Avis
 20. Abs
 21. Abyss
 22. Apis
 23. Abish
 24. Absi
 25. Abaisa
 26. Abik
 27. Abbess
 28. Abbyss
 29. Abaco
 30. Abaga
 31. Abagiu
 32. Abaiga
 33. Abajo
 34. Abasi
 35. Abaso
 36. Abassi
 37. Abaz
 38. Abaza
 39. Abazi
 40. Abbaco