Vezetéknév Abc

Ha többet szeretne tudni a Abc vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abc vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abc vezetéknévvel rendelkezők.

A Abc vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abc esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abc vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abc vezetéknév-térkép

Abc családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abc vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abc-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abc vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abc vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abc a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Vietnam Vietnam (5819)
 2. India India (32)
 3. Indonézia Indonézia (27)
 4. Nigéria Nigéria (19)
 5. Tajvan Tajvan (18)
 6. Izrael Izrael (9)
 7. Kanada Kanada (5)
 8. Finnország Finnország (4)
 9. Szingapúr Szingapúr (4)
 10. Brazília Brazília (3)
 11. Algéria Algéria (2)
 12. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (2)
 13. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (1)
 14. Malajzia Malajzia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abc az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abc vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abc a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abc szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abc. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abc vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abc vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abc vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abc vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abc vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abc vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abc vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abs
 2. Abac
 3. Abg
 4. Abaco
 5. Abas
 6. Abaz
 7. Abbs
 8. Abeck
 9. Abes
 10. Abici
 11. Abis
 12. Abja
 13. Abjo
 14. Abke
 15. Abos
 16. Abys
 17. Aps
 18. Aubac
 19. Avci
 20. Abaca
 21. Aabac
 22. Abich
 23. Abbic
 24. Abaj
 25. Avcu
 26. Avec
 27. Absi
 28. Abuz
 29. Abog
 30. Abuj
 31. Absy
 32. Apci
 33. Abik
 34. Abacho
 35. Abaga
 36. Abajo
 37. Abasi
 38. Abaso
 39. Abass
 40. Abaza