Vezetéknév àvila

Ha többet szeretne tudni a àvila vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a àvila vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban àvila vezetéknévvel rendelkezők.

A àvila vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a àvila esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a àvila vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A àvila vezetéknév-térkép

àvila családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a àvila vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes àvila-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a àvila vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a àvila vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha àvila a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Spanyolország Spanyolország (9)
 2. Brazília Brazília (8)
 3. Chile Chile (4)
 4. Mexikó Mexikó (4)
 5. Kolumbia Kolumbia (3)
 6. Egyesült Államok Egyesült Államok (2)
 7. Ecuador Ecuador (1)
 8. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)
 9. Portugália Portugália (1)
 10. Tajvan Tajvan (1)
 11. Venezuela Venezuela (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több àvila az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek àvila vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a àvila a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a àvila szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a àvila vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a àvila vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a àvila vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a àvila vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más àvila vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. ávila
 2. Avila
 3. Auvila
 4. Abila
 5. Auvil
 6. Avala
 7. Avilla
 8. Avola
 9. Aviala
 10. Avile
 11. Avilia
 12. ávalo
 13. Abala
 14. Abeilla
 15. Abela
 16. Abella
 17. Abil
 18. Abilla
 19. Abiola
 20. Abla
 21. Abola
 22. Apilia
 23. Apola
 24. Auville
 25. Avalo
 26. Avella
 27. Avial
 28. Avileo
 29. Abilia
 30. Avilio
 31. Abulla
 32. Abile
 33. Avelia
 34. Aviel
 35. Abiala
 36. Apili
 37. Abaela
 38. Abuela
 39. Ahbil
 40. Avel