Vezetéknév Aballay

Ha többet szeretne tudni a Aballay vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Aballay vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Aballay vezetéknévvel rendelkezők.

A Aballay vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Aballay esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Aballay vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Aballay vezetéknév-térkép

Aballay családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Aballay vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Aballay-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Aballay vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Aballay vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Aballay a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Argentína Argentína (10758)
 2. Chile Chile (1303)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (33)
 4. Spanyolország Spanyolország (23)
 5. Venezuela Venezuela (5)
 6. Kanada Kanada (3)
 7. Norvégia Norvégia (3)
 8. Brazília Brazília (2)
 9. Anglia Anglia (2)
 10. Izrael Izrael (2)
 11. Svédország Svédország (2)
 12. Uruguay Uruguay (2)
 13. Ausztria Ausztria (1)
 14. Belgium Belgium (1)
 15. Kolumbia Kolumbia (1)
 16. Mexikó Mexikó (1)
 17. Peru Peru (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Aballay az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Aballay vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Aballay a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Aballay szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Aballay vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Aballay. Ennek az az oka, hogy sokszor a Aballay vezetéknév átment mutációkon.

 1. Aballai
 2. Abala
 3. Abalia
 4. Aballe
 5. Aballi
 6. Aballo
 7. Abella
 8. Abelly
 9. Abilla
 10. Ablay
 11. Afallah
 12. Abulla
 13. Aballea
 14. Abaela
 15. Abal
 16. Abaleo
 17. Abalo
 18. Abeilla
 19. Abela
 20. Abell
 21. Abelli
 22. Abello
 23. Abely
 24. Abfall
 25. Abila
 26. Abiola
 27. Abla
 28. Ablao
 29. Abola
 30. Abolli
 31. Abollo
 32. Abulia
 33. Afalah
 34. Avala
 35. Avalle
 36. Avalli
 37. Avella
 38. Avilla
 39. Abilia
 40. Ablaye