Vezetéknév ávalo

Ha többet szeretne tudni a ávalo vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a ávalo vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban ávalo vezetéknévvel rendelkezők.

A ávalo vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a ávalo esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a ávalo vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A ávalo vezetéknév-térkép

ávalo családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a ávalo vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes ávalo-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a ávalo vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a ávalo vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha ávalo a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Brazília Brazília (3)
 2. Kolumbia Kolumbia (1)
 3. Spanyolország Spanyolország (1)
 4. Uruguay Uruguay (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több ávalo az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek ávalo vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a ávalo a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a ávalo szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a ávalo vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a ávalo. Ennek az az oka, hogy sokszor a ávalo vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a ávalo vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a ávalo vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Avalo
 2. ávila
 3. Abalo
 4. Avala
 5. àvila
 6. Abal
 7. Abala
 8. Abaleo
 9. Aballo
 10. Abeal
 11. Abello
 12. Abelo
 13. Abfall
 14. Abial
 15. Ablao
 16. Aboal
 17. Abollo
 18. Abuali
 19. Abuelo
 20. Apollo
 21. Apolo
 22. Auvil
 23. Avalle
 24. Avalli
 25. Avello
 26. Avial
 27. Avila
 28. Avileo
 29. Avola
 30. Avolio
 31. Aphal
 32. Avilio
 33. Aviala
 34. Avile
 35. Auvila
 36. Ablo
 37. Abiala
 38. Abali
 39. Abolo
 40. Apillo