Vezetéknév Aballi

Ha többet szeretne tudni a Aballi vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Aballi vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Aballi vezetéknévvel rendelkezők.

A Aballi vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Aballi esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Aballi vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Aballi vezetéknév-térkép

Aballi családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Aballi vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Aballi-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Aballi vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Aballi vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Aballi a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Kuba Kuba (524)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (120)
 3. Guatemala Guatemala (79)
 4. Nigéria Nigéria (18)
 5. Argentína Argentína (15)
 6. Spanyolország Spanyolország (13)
 7. Mexikó Mexikó (10)
 8. Benin Benin (8)
 9. Norvégia Norvégia (6)
 10. Peru Peru (5)
 11. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (5)
 12. Niger Niger (3)
 13. Izrael Izrael (2)
 14. Kamerun Kamerun (1)
 15. Franciaország Franciaország (1)
 16. India India (1)
 17. Irak Irak (1)
 18. Olaszország Olaszország (1)
 19. Oroszország Oroszország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Aballi az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Aballi vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Aballi a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Aballi szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Aballi vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Aballi vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Aballi vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Aballi vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Aballi vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Aballi vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Aballi vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Aballe
 2. Aballo
 3. Abelli
 4. Abolli
 5. Avalli
 6. Abali
 7. Aballai
 8. Abal
 9. Abala
 10. Abaleo
 11. Abalia
 12. Aballay
 13. Abalo
 14. Abell
 15. Abella
 16. Abello
 17. Abelly
 18. Abfall
 19. Abilla
 20. Aboli
 21. Abollo
 22. Abuali
 23. Abuli
 24. Avalle
 25. Avelli
 26. Abulai
 27. Abulla
 28. Abeli
 29. Aballea
 30. Abaille
 31. Abaela
 32. Abbaali
 33. Abeal
 34. Abeel
 35. Abeele
 36. Abeilla
 37. Abeille
 38. Abel
 39. Abela
 40. Abele