Vezetéknév Pytlik

Ha többet szeretne tudni a Pytlik vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Pytlik vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Pytlik vezetéknévvel rendelkezők.

A Pytlik vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Pytlik esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Pytlik vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Pytlik vezetéknév-térkép

Pytlik családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Pytlik vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Pytlik-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Pytlik vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Pytlik vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Pytlik a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Lengyelország Lengyelország (3134)
 2. Németország Németország (526)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (498)
 4. Csehország Csehország (81)
 5. Kanada Kanada (57)
 6. Oroszország Oroszország (49)
 7. Anglia Anglia (33)
 8. Ausztria Ausztria (26)
 9. Svédország Svédország (11)
 10. Izrael Izrael (10)
 11. Argentína Argentína (9)
 12. Szlovákia Szlovákia (5)
 13. Brazília Brazília (4)
 14. Svájc Svájc (4)
 15. Norvégia Norvégia (4)
 16. Üzbegisztán Üzbegisztán (4)
 17. Dél-Afrika Dél-Afrika (2)
 18. Franciaország Franciaország (2)
 19. Amerikai Virgin-szigetek Amerikai Virgin-szigetek (1)
 20. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (1)
 21. Ausztrália Ausztrália (1)
 22. Belgium Belgium (1)
 23. Spanyolország Spanyolország (1)
 24. Skócia Skócia (1)
 25. Görögország Görögország (1)
 26. Írország Írország (1)
 27. Olaszország Olaszország (1)
 28. Ukrajna Ukrajna (1)
 29. Venezuela Venezuela (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Pytlik az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Pytlik vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Pytlik a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Pytlik szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Pytlik vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Pytlik vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Pytlik vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Pytlik vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Pytlik vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Pytlik vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Pytlik vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Pytlik vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Pitlik
 2. Pytlak
 3. Petlik
 4. Pitlick
 5. Patlis
 6. Pydlek
 7. Pytlos
 8. Pudlik
 9. Potlake
 10. Potlog
 11. Pytleski
 12. Padalik
 13. Patulak
 14. Podliuk
 15. Patelak
 16. Pudlis
 17. Patellis
 18. Patulski
 19. Pitulice
 20. Podlas
 21. Podolak
 22. Pudelek
 23. Pittalis
 24. Pudlicki
 25. Patulas
 26. Potalej
 27. Pattles
 28. Patelska
 29. Patalski
 30. Patelski
 31. Petelski
 32. Pudylyk
 33. Potulski
 34. Padlock
 35. Patalas
 36. Padules
 37. Petelkau
 38. Pettolaz
 39. Pitaluga
 40. Pitillas