Vezetéknév Patalas

Ha többet szeretne tudni a Patalas vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Patalas vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Patalas vezetéknévvel rendelkezők.

A Patalas vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Patalas esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Patalas vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Patalas vezetéknév-térkép

Patalas családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Patalas vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Patalas-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Patalas vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Patalas vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Patalas a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. India India (4248)
 2. Lengyelország Lengyelország (1380)
 3. Németország Németország (109)
 4. Franciaország Franciaország (102)
 5. Görögország Görögország (42)
 6. Egyesült Államok Egyesült Államok (21)
 7. Kanada Kanada (19)
 8. Indonézia Indonézia (7)
 9. Dánia Dánia (5)
 10. Anglia Anglia (2)
 11. Norvégia Norvégia (2)
 12. Svédország Svédország (2)
 13. Belgium Belgium (1)
 14. Svájc Svájc (1)
 15. Spanyolország Spanyolország (1)
 16. Írország Írország (1)
 17. Hollandia Hollandia (1)
 18. Szlovákia Szlovákia (1)
 19. Thaiföld Thaiföld (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Patalas az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Patalas vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Patalas a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Patalas szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Patalas vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Patalas vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Patalas vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Patalas vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Patalas vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Patalas vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Patulas
 2. Patlis
 3. Pattles
 4. Patulak
 5. Patelak
 6. Patalach
 7. Padules
 8. Patellis
 9. Pitillas
 10. Podlas
 11. Putellas
 12. Pytlak
 13. Padalik
 14. Pittalis
 15. Potalej
 16. Pytlos
 17. Patalski
 18. Putallaz
 19. Padulles
 20. Patulski
 21. Petelkau
 22. Pettolaz
 23. Pitaluga
 24. Pitlik
 25. Podolak
 26. Potlake
 27. Potlog
 28. Pytlik
 29. Petlik
 30. Patelska
 31. Patelski
 32. Pudlis
 33. Padalecki
 34. Pitlick
 35. Pittaluga
 36. Pitulice
 37. Podlasek
 38. Podlaski
 39. Podolec
 40. Podulka