Vezetéknév Potlog

Ha többet szeretne tudni a Potlog vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Potlog vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Potlog vezetéknévvel rendelkezők.

A Potlog vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Potlog esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Potlog vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Potlog vezetéknév-térkép

Potlog családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Potlog vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Potlog-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Potlog vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Potlog vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Potlog a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Moldova Moldova (625)
 2. Románia Románia (593)
 3. Oroszország Oroszország (72)
 4. Ukrajna Ukrajna (36)
 5. Kanada Kanada (15)
 6. Kazahsztán Kazahsztán (8)
 7. Transznisztria Transznisztria (8)
 8. Olaszország Olaszország (7)
 9. Spanyolország Spanyolország (5)
 10. Belgium Belgium (2)
 11. Egyesült Államok Egyesült Államok (2)
 12. Ausztria Ausztria (1)
 13. Costa Rica Costa Rica (1)
 14. Görögország Görögország (1)
 15. Írország Írország (1)
 16. Izrael Izrael (1)
 17. Norvégia Norvégia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Potlog az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Potlog vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Potlog a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Potlog szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Potlog vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

 1. Pytlos
 2. Pitlik
 3. Podlas
 4. Podlogar
 5. Potlake
 6. Pytlak
 7. Pytlik
 8. Patlis
 9. Potalej
 10. Petlik
 11. Pitaluga
 12. Pitlick
 13. Podolak
 14. Podolec
 15. Podulka
 16. Podlach
 17. Patulas
 18. Pattles
 19. Pydlek
 20. Patulak
 21. Podliuk
 22. Podleś
 23. Patelak
 24. Pudlis
 25. Pudlik
 26. Potulski
 27. Padlock
 28. Patalas
 29. Pitelkow
 30. Padules
 31. Patellis
 32. Patulski
 33. Petelkau
 34. Pettolaz
 35. Pitillas
 36. Pittaluga
 37. Pittelkow
 38. Pitulice
 39. Podlasek
 40. Podlaski