Vezetéknév Gyorfi

Ha többet szeretne tudni a Gyorfi vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Gyorfi vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Gyorfi vezetéknévvel rendelkezők.

A Gyorfi vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Gyorfi esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Gyorfi vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Gyorfi vezetéknév-térkép

Gyorfi családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Gyorfi vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Gyorfi-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Gyorfi vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Gyorfi vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Gyorfi a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Románia Románia (1951)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (131)
 3. Kanada Kanada (127)
 4. Brazília Brazília (60)
 5. Argentína Argentína (45)
 6. Magyarország Magyarország (42)
 7. Spanyolország Spanyolország (23)
 8. Luxemburg Luxemburg (20)
 9. Anglia Anglia (9)
 10. Ausztrália Ausztrália (7)
 11. Franciaország Franciaország (3)
 12. Skócia Skócia (2)
 13. Hollandia Hollandia (2)
 14. Ausztria Ausztria (1)
 15. Belgium Belgium (1)
 16. Svájc Svájc (1)
 17. Kolumbia Kolumbia (1)
 18. Írország Írország (1)
 19. Izrael Izrael (1)
 20. Kazahsztán Kazahsztán (1)
 21. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)
 22. Oroszország Oroszország (1)
 23. Szlovákia Szlovákia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Gyorfi az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Gyorfi vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Gyorfi a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Gyorfi szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Gyorfi vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Gyorfi. Ennek az az oka, hogy sokszor a Gyorfi vezetéknév átment mutációkon.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Gyorfi vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Gyorfi vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Gyorfi vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Gyorfi vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Gyorfi vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Guerfi
 2. Győrfi
 3. Györfi
 4. Ghorbi
 5. Gyorffy
 6. Garbi
 7. Garff
 8. Garfia
 9. Garfio
 10. Garufi
 11. Garvi
 12. Gerbi
 13. Gharafi
 14. Gharbi
 15. Gherbi
 16. Gorab
 17. Gorba
 18. Gorbe
 19. Gorby
 20. Gorup
 21. Graffi
 22. Griffi
 23. Grifi
 24. Grof
 25. Groff
 26. Groppi
 27. Groof
 28. Gorb
 29. Groffe
 30. Ghirbi
 31. Grouf
 32. Ghorab
 33. Giroffi
 34. Goreb
 35. Guerbi
 36. Garfai
 37. Giurfa
 38. Garb
 39. Garba
 40. Garbe