Vezetéknév Gyorffy

Ha többet szeretne tudni a Gyorffy vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Gyorffy vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Gyorffy vezetéknévvel rendelkezők.

A Gyorffy vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Gyorffy esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Gyorffy vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Gyorffy vezetéknév-térkép

Gyorffy családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Gyorffy vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Gyorffy-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Gyorffy vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Gyorffy vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Gyorffy a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Románia Románia (186)
 2. Kanada Kanada (109)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (60)
 4. Anglia Anglia (27)
 5. Magyarország Magyarország (22)
 6. Ausztrália Ausztrália (13)
 7. Franciaország Franciaország (11)
 8. Belgium Belgium (3)
 9. Írország Írország (2)
 10. Svájc Svájc (1)
 11. Németország Németország (1)
 12. Katar Katar (1)
 13. Svédország Svédország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Gyorffy az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Gyorffy vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Gyorffy a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Gyorffy szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Gyorffy vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Gyorffy vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Gyorffy vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Gyorfi
 2. Garff
 3. Gorbey
 4. Gorby
 5. Greffy
 6. Griffy
 7. Groff
 8. Gruffy
 9. Groffe
 10. Garaby
 11. Garaffa
 12. Garaffo
 13. Garby
 14. Garfia
 15. Garfio
 16. Garfve
 17. Garifo
 18. Garreffa
 19. Garrepy
 20. Garrofe
 21. Garuffi
 22. Garufi
 23. Garvey
 24. Gerby
 25. Gervay
 26. Gharafi
 27. Gorab
 28. Gorba
 29. Gorbe
 30. Gorbea
 31. Gorup
 32. Gorvea
 33. Graaff
 34. Graby
 35. Graeff
 36. Graf
 37. Grafe
 38. Graff
 39. Graffi
 40. Greby