Vezetéknév Győrfi

Ha többet szeretne tudni a Győrfi vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Győrfi vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Győrfi vezetéknévvel rendelkezők.

A Győrfi vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Győrfi esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Győrfi vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Győrfi vezetéknév-térkép

Győrfi családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Győrfi vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Győrfi-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Győrfi vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Győrfi vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Győrfi a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Magyarország Magyarország (2920)
 2. Románia Románia (62)
 3. Szlovákia Szlovákia (6)
 4. Oroszország Oroszország (2)
 5. Németország Németország (1)
 6. Franciaország Franciaország (1)
 7. Anglia Anglia (1)
 8. Luxemburg Luxemburg (1)
 9. Szlovénia Szlovénia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Győrfi az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Győrfi vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Győrfi a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Győrfi szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Győrfi vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Győrfi vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

 1. Gyorfi
 2. Györfi
 3. Guerfi
 4. Garbi
 5. Garff
 6. Garfia
 7. Garfio
 8. Garuffi
 9. Garufi
 10. Garvi
 11. Gerbi
 12. Gharafi
 13. Gharbi
 14. Gherbi
 15. Graffi
 16. Griffi
 17. Grifi
 18. Ghirbi
 19. Gharrafi
 20. Giroffi
 21. Guerbi
 22. Guiurfa
 23. Ghorbi
 24. Garfai
 25. Giurfa
 26. Gyorffy
 27. Garaffa
 28. Garaffo
 29. Garb
 30. Garba
 31. Garbe
 32. Garbo
 33. Garby
 34. Garfve
 35. Garib
 36. Garibi
 37. Garifo
 38. Garrofe
 39. Garvia
 40. Garvie