Vezetéknév Enigma

Ha többet szeretne tudni a Enigma vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Enigma vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Enigma vezetéknévvel rendelkezők.

A Enigma vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Enigma esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Enigma vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Enigma vezetéknév-térkép

Enigma családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Enigma vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Enigma-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Enigma vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Enigma vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Enigma a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Nigéria Nigéria (1)
 2. Trinidad és Tobago Trinidad és Tobago (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Enigma az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Enigma vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Enigma a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Enigma szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Enigma vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Enigma vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Enigma vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Enigma vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Engman
 2. Engema
 3. Engoma
 4. Encina
 5. Encinia
 6. Engan
 7. Engeman
 8. Engen
 9. Engmann
 10. Engum
 11. Ensman
 12. Engin
 13. Enixon
 14. Engamba
 15. Ehingen
 16. Emison
 17. Encinal
 18. Encinar
 19. Encinas
 20. Encinias
 21. Encino
 22. Encinosa
 23. Encombe
 24. Engemann
 25. Engonga
 26. Engono
 27. Enjames
 28. Enjamio
 29. Ennajmi
 30. Ensing
 31. Ensinger
 32. Enson
 33. Ensunza
 34. Enzmann
 35. Enzunza
 36. Enzan
 37. Engamio
 38. Enxing
 39. Ensinck
 40. Enakyan