Vezetéknév Emison

Ha többet szeretne tudni a Emison vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emison vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emison vezetéknévvel rendelkezők.

A Emison vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emison esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emison vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emison vezetéknév-térkép

Emison családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emison vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emison-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emison vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emison vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emison a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyesült Államok Egyesült Államok (578)
 2. Malawi Malawi (104)
 3. Zimbabwe Zimbabwe (9)
 4. Kanada Kanada (8)
 5. Anglia Anglia (6)
 6. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (6)
 7. India India (5)
 8. Ausztrália Ausztrália (4)
 9. Brazília Brazília (2)
 10. Guatemala Guatemala (1)
 11. Izland Izland (1)
 12. Namíbia Namíbia (1)
 13. Oroszország Oroszország (1)
 14. Trinidad és Tobago Trinidad és Tobago (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emison az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emison vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emison a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emison szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

 1. Emmison
 2. Emson
 3. Enson
 4. Emmason
 5. Enixon
 6. Eunson
 7. Emken
 8. Ewenson
 9. Ehingen
 10. Encino
 11. Engan
 12. Engen
 13. Engman
 14. Engono
 15. Enockson
 16. Ensing
 17. Ensman
 18. Enzan
 19. Engin
 20. Engone
 21. Enoksen
 22. Eongen
 23. Encin
 24. Enoksson
 25. Enigma
 26. Ensink
 27. Encina
 28. Encinal
 29. Encinar
 30. Encinas
 31. Encinia
 32. Encinosa
 33. Encinoso
 34. Enciondo
 35. Engaine
 36. Engeman
 37. Enghien
 38. Engmann
 39. Engonga
 40. Engum