Vezetéknév Engemann

Ha többet szeretne tudni a Engemann vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Engemann vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Engemann vezetéknévvel rendelkezők.

A Engemann vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Engemann esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Engemann vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Engemann vezetéknév-térkép

Engemann családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Engemann vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Engemann-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Engemann vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Engemann vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Engemann a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Németország Németország (2240)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (576)
 3. Argentína Argentína (116)
 4. Dánia Dánia (92)
 5. Svájc Svájc (40)
 6. Kanada Kanada (28)
 7. Hollandia Hollandia (15)
 8. Brazília Brazília (10)
 9. Chile Chile (9)
 10. Mexikó Mexikó (6)
 11. Anglia Anglia (3)
 12. Ausztria Ausztria (2)
 13. Ausztrália Ausztrália (2)
 14. Olaszország Olaszország (2)
 15. Oroszország Oroszország (2)
 16. Belgium Belgium (1)
 17. Spanyolország Spanyolország (1)
 18. Franciaország Franciaország (1)
 19. Magyarország Magyarország (1)
 20. Írország Írország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Engemann az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Engemann vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Engemann a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Engemann szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Engemann vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Engemann vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Engemann vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Engemann vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Engemann vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Engeman
 2. Engmann
 3. Engman
 4. Enzmann
 5. Engema
 6. Ensmann
 7. Engan
 8. Engen
 9. Ensman
 10. Engoma
 11. Enceanu
 12. Engand
 13. Engeham
 14. Engaine
 15. Engenio
 16. Engenios
 17. Enghien
 18. Engono
 19. Engum
 20. Enneking
 21. Enzan
 22. Engamio
 23. Engin
 24. Enakyan
 25. Engone
 26. Engambe
 27. Engchuan
 28. Enghamar
 29. Eongen
 30. Ensenat
 31. Engamba
 32. Enigma
 33. Ehingen
 34. Emken
 35. Encina
 36. Encinal
 37. Encinar
 38. Encinas
 39. Encino
 40. Encombe