Vezetéknév Engvall

Ha többet szeretne tudni a Engvall vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Engvall vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Engvall vezetéknévvel rendelkezők.

A Engvall vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Engvall esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Engvall vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Engvall vezetéknév-térkép

Engvall családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Engvall vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Engvall-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Engvall vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Engvall vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Engvall a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Svédország Svédország (2124)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (329)
 3. Norvégia Norvégia (25)
 4. Észtország Észtország (12)
 5. Finnország Finnország (8)
 6. Franciaország Franciaország (2)
 7. Anglia Anglia (2)
 8. Brazília Brazília (1)
 9. Dánia Dánia (1)
 10. Spanyolország Spanyolország (1)
 11. Kirgizisztán Kirgizisztán (1)
 12. Luxemburg Luxemburg (1)
 13. Mexikó Mexikó (1)
 14. Dél-Afrika Dél-Afrika (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Engvall az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Engvall vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Engvall a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Engvall szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Engvall vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Engvall vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Engvall vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Engvall vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Encabo
 2. Engbarth
 3. Engber
 4. Engberg
 5. Engbers
 6. Engblom
 7. Engfer
 8. Engqvist
 9. Engabate
 10. Enqvist
 11. Engeeva
 12. Einkauf
 13. Einspahr
 14. Emazabel
 15. Emezabal
 16. Enchev
 17. Encheva
 18. Engbrock
 19. Enkhbat
 20. Enzberg
 21. Enkhbold
 22. Emazabal
 23. Ensabella
 24. Enachev
 25. Engheben
 26. Engfucxi
 27. Emokpae
 28. Emshoff
 29. Enckevort
 30. Engbrecht
 31. Enkhbayar
 32. Einsbohr
 33. Engbersen
 34. Engbretson
 35. Engebrecht
 36. Enkhbaatar
 37. Ewing-pratt
 38. Engebretsen
 39. Engebretson