Vezetéknév Engberg

Ha többet szeretne tudni a Engberg vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Engberg vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Engberg vezetéknévvel rendelkezők.

A Engberg vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Engberg esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Engberg vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Engberg vezetéknév-térkép

Engberg családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Engberg vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Engberg-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Engberg vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Engberg vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Engberg a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Svédország Svédország (3079)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (1799)
 3. Dánia Dánia (896)
 4. Finnország Finnország (313)
 5. Norvégia Norvégia (76)
 6. Kanada Kanada (49)
 7. Németország Németország (36)
 8. Ausztrália Ausztrália (15)
 9. Anglia Anglia (15)
 10. Mexikó Mexikó (14)
 11. Észtország Észtország (12)
 12. Svájc Svájc (9)
 13. Franciaország Franciaország (7)
 14. Panama Panama (5)
 15. Chile Chile (3)
 16. Japán Japán (2)
 17. Belgium Belgium (1)
 18. Brazília Brazília (1)
 19. Kína Kína (1)
 20. Spanyolország Spanyolország (1)
 21. Grönland Grönland (1)
 22. Malajzia Malajzia (1)
 23. Hollandia Hollandia (1)
 24. Új-Zéland Új-Zéland (1)
 25. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)
 26. Oroszország Oroszország (1)
 27. Vietnam Vietnam (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Engberg az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Engberg vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Engberg a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Engberg szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Engberg vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Engberg vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Engberg vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Engber
 2. Engbers
 3. Enzberg
 4. Engfer
 5. Engbarth
 6. Engblom
 7. Engbersen
 8. Engeeva
 9. Enchev
 10. Encheva
 11. Engbrecht
 12. Engbrock
 13. Engvall
 14. Engabate
 15. Engheben
 16. Encabo
 17. Enckevort
 18. Engbretson
 19. Engebrecht
 20. Enkhbat
 21. Enkhbold
 22. Einsbohr
 23. Engqvist
 24. Enqvist
 25. Ensabella
 26. Enachev
 27. Engfucxi
 28. Einkauf
 29. Einspahr
 30. Emazabel
 31. Emokpae
 32. Emshoff
 33. Engebretsen
 34. Engebretson
 35. Enkhbayar
 36. Emezabal
 37. Enkhbaatar
 38. Emazabal
 39. Ewing-pratt